Wit en bruin stokbrood met smeersels
Wit en bruin stokbrood met smeersels
gebonden vissoep, rijkelijk gevuld
van verse tomaten met een vleugje room
6 wijngaardslakken gegratineerd in vers gemaakte knoflookolie
met geroosterde ui en knoflooksaus
met oude kaas, verse pesto, truffelmayonaise, pijnboompitjes en een knoflookcrouton
gerookte zalm en zalmsalade
8 gefrituurde garnalen met een sausje
3 gepaneerde kipdijfilets met Mexican piri piri saus
5 grote garnalen in knoflookolie
9 gefrituurde uienringen met een sausje
225 gr malse Hollandse ossenhaas met pepersaus en champignons
300 gr "grass ged" entrecote, malsemsteak met een vet randje geserveerd met kruidenboter en pepersaus
200 gr steak van de jodenhaas met kruidenboter
stukjes ossehaas met gebakken champignons en ui.
400 gr vleescombi met steak , kip, varkenshaas en spareribs met sausjes
flinke rib, pittig gemarineerd, geserveerd met sausjes
varkenshaas stukjes met satésaus
8 gepelde garnalen met kruiden-knoflooksaus
stukjes Nederlands landvarkenshaas in romige champignonsaus
witvisfilet gegratineerd met gerookte zalm en zachtige romige brie
250 grams varkensschnitzel met champignonsaus
pittig gekruide kipfilets met “Mexican” saus van chili, paprika en champignons
taartje van ei en room met groenten en een vleugje kaas
Gerechten geserveerd met friet, aardappels salade en mayonaise
vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
vanilleijs met verse aardbeien en slagroom
Amandelkoek met vanille en walnootijs en slagroom
een bol vanille ijs met slagroom
vanille ijs met boeren jongens, advocaat en slagroom
een bol vanilleijs met slagroom en een verrassing
met whisky of met b tia maria -cointreau-amaretto
vanilleijs met caramelsaus kletskop en slagroom