Menu
Bij vragen, spreek ons gerust aan !
Om mee te beginnen
Wit en bruin stokbrood met smeersels
Wit en bruin stokbrood met smeersels
Voorgerechten
gebonden vissoep, rijkelijk gevuld
van verse tomaten met een vleugje room
6 wijngaardslakken gegratineerd in vers gemaakte knoflookolie
met oude kaas, verse pesto, truffelmayonaise, pijnboompitjes en een knoflookcrouton
gerookte zalm met dillemayonaise
8 gefrituurde garnalen met een sausje
3 gepaneerde kipdijfilets met Mexican piri piri saus
4 grote garnalen in knoflookolie
9 gefrituurde uienringen met een sausje
- gerechten geserveerd met friet, salade en mayonaise
Hoofgerechten
STEAKS & MORE
225 gr malse Hollandse ossenhaas met pepersaus en champignons
stukjes ossehaas gebakken met champignons en rode ui
steak 200 gr "grain fed" van Australische Angus rund, met pepersaus
400 gr vleescombi met steak , kip, varkenshaas en spareribs met sausjes
flinke rib, pittig gemarineerd, geserveerd met sausjes
gebakken in knoflook, met ui en knoflooksaus
varkenshaas stukjes met satésaus
7 gepelde garnalen met kruiden-knoflooksaus
stukjes Nederlands landvarkenshaas in romige champignonsaus
250 grams varkensschnitzel met champignonsaus
pittig gekruide kipfilets met “Mexican” saus van chili, paprika en champignons
Panga in een jasje €24.45
Witvisfilet gegratineerd met gerookte zalm en romige brie.
Vegetarisch
taartje van ei en room met groenten en een vleugje kaas
Gerechten geserveerd met friet, aardappels salade en mayonaise
Nagerechten
vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
vanilleijs met verse aardbeien en slagroom
amandelkoek met vanilleijs en slagroom
een bol vanille ijs met slagroom
walnootijs met caramelsaus en slagroom
vanille ijs met boeren jongens, advocaat en slagroom
een bol vanilleijs met slagroom en een verrassing
met whisky of met b tia maria -cointreau-amaretto

